Actualiteiten

Hot News

De sportwedstrijden van RTL Sport die live worden uitgezonden via het web (PC only) zijn nu ook beschikbaar voor digitale verkoop via een Mid-Roll.

Research

Na generatie Y, die al veel inkt heeft doen vloeien, komt generatie Z eraan! Sommigen beschrijven de leden ervan als de “4G-versie” van hun voorgangers, anderen hebben het over een invasie van “Zombies”. Één ding is zeker: ze intrigeren ons maar brengen ons ook in de war. Ze hebben niet alleen een andere visie op scholing en opleiding, sociale relaties en werken, maar kunnen ons ook veel leren: deze generatie draagt namelijk aanzienlijk bij aan het ontstaan van een nieuwe taal die gebaseerd is op het beeld, de voorstelling van het lichaam en emoties, een taal die haar sporen achterlaat op onze manier van communiceren en die zelfs onze manier van denken zou kunnen beïnvloeden.

Aanbod

Verbind uw naam aan l'Amour est dans le pré - Seconde chance

Aanbod

Verbind uw naam aan Expédition Pairi Daiza

Aanbod

Verbind uw naam aan Puis-je vous embrasser?

Hot News

Chérie FM mag 2 kaarsjes uitblazen. Dat betekent twee jaar van avontuurlijke afspraakjes en dates vol glamour, events waarin muziek, food en lifestyle centraal stonden, fantastische ontmoetingen met ongelofelijke artiesten.

Pagina's