IP Belgium

IP is de reclameregie die haar activiteiten uitvoert voor de ruimste waaier aan media in België: TV, Radio, Press en Digital. IP zorgt ervoor dat merken hun doelgroep op de juiste plaats bereiken, via de juiste kanalen en op een uiterst creatieve manier. Recht in het hart.

News

La décision

In La décision nemen Julie Taton en Thomas Van Hamme de tv-kijkers mee op een wel heel aparte trip, waarbij sterke emoties en verrassende ontmoetingen centraal staan.

Schot in de roos voor Les As de la Déco

Gemiddeld 32 % marktaandeel op de jongeren 15-34 jaar en meer dan 29 % marktaandeel op de VVA 18-54 jaar. Het nieuwe, volledig Belgische programma rond wooninrichting geeft de access prime time meteen een mooie opknapbeurt!

News 4 days ago

Research

CIM Radio Golf 2017-2

Resultaten CIM Radio 2017-2: bijna een op de twee Belgen haalt zijn luistervoer bij IP-zenders**

 

Research
vr, 25/08/2017 - 15:27

Audio Moods

Na de gedetailleerde beschrijving van het soort inhoud dat de radiozenders brengen, hebben we ons toegelegd op de “toon” die deze zenders hanteren. Ieder radiomerk heeft immers een eigen karakter en wekt bij de luisteraar verschillende gevoelens op. Dat geldt eveneens voor de stijl van muziek die de zender programmeert, want elke song heeft een eigen gevoelslading. En die emotionele geladenheid speelt een doorslaggevende rol bij het maken van reclamespots.

Research
wo, 07/06/2017 - 18:03
Bovenaan