IP Belgium

IP is de reclameregie die haar activiteiten uitvoert voor de ruimste waaier aan media in België: TV, Radio, Press en Digital. IP zorgt ervoor dat merken hun doelgroep op de juiste plaats bereiken, via de juiste kanalen en op een uiterst creatieve manier. Recht in het hart.

News

Tell A Vision 2017: be there !

ABMA / BVAM, de Belgische Vereniging van de Audiovisuele Media, die openbare omroepen en privéomroepen verenigt, organiseert ‘Tell A Vision’ om een visie met betrekking tot het toekomstige medialandschap te ontwikkelen en nieuwe manieren van adverteren af te toetsen in de context van volledig gedigitaliseerde media-activiteiten.

News 3 days ago

Bahamontes goes international

In Nederlandstalig België kent Bahamontes al vier jaar behoorlijk veel succes en dus gaat het wielermagazine de internationale toer op: eind juni wordt het in Frankrijk gelanceerd!

News 1 week ago

Research

Audio Moods

Na de gedetailleerde beschrijving van het soort inhoud dat de radiozenders brengen, hebben we ons toegelegd op de “toon” die deze zenders hanteren. Ieder radiomerk heeft immers een eigen karakter en wekt bij de luisteraar verschillende gevoelens op. Dat geldt eveneens voor de stijl van muziek die de zender programmeert, want elke song heeft een eigen gevoelslading. En die emotionele geladenheid speelt een doorslaggevende rol bij het maken van reclamespots.

Research

Radio Content

Radio Content beschrijft alle Belgische nationale radiozenders, met de muziek die ze brengen en de programma’s die ze uitzenden. Dankzij een uiterst nauwkeurig onderzoek tot op de seconde na van elk van de 21 geselecteerde zenders, konden we ze omschrijven volgens het muziekgenre dat ze brengen en de manier waarop ze entertainment of informatie benaderen.

Research

Audio Listening

De “Audio Observer”-studie, door IP Belgium in mei 2017 gepresenteerd,  neemt de uitgebreide nieuwe wereld van audio onder de loep via 3 studies: Audio Listening, Radio Content en Audio Moods. Dit zijn de resultaten van Audio Listening.

Research
Bovenaan