News

Zomer op de RTL-zenders!

Wie zomer zegt, zegt aangepast programmarooster. Onze zenders brengen immers elk jaar specifieke content op maat van de vakantieperiode, om dan vanaf september uit te pakken met het gloednieuwe najaarsrooster.

News 1 month ago

The Best Tof Belgium : het lievelingsliedje van de Belgen!

Tussen vrijdag 21 juni en vrijdag 12 juli kunnen de luisteraars van beide zenders met de Best Tof Belgium actie, voor hun favoriete song stemmen en zo samen bepalen welk het lievelingsliedje van de Belgen wordt. Ze kiezen daarbij uit een selectie van Nederlandstalige en Franstalige nummers.

News 1 month ago

IP Belgium, sponsor van de Creative Belgium Awards

Afgelopen vrijdag werden de Creative Belgium Awards uitgereikt. Deze ceremonie, waar de creatieve bureaus, de merken en de reclamemensen zelf altijd reikhalzend naar uitkijken, kent ieder jaar erg veel succes en brengt alle grote namen uit de reclamesector samen. 

News 1 month ago

Research

CIM RAM – De nieuwe Radiostudie van het CIM

Op 27 juni 2018 is de CIM Radiostudie omgedoopt tot CIM RAM, wat staat voor Radio Audience Measurement. Deze nieuwe studie meet onafgebroken het bereik van de radio, 365 dagen per jaar, en maakt om de twee maanden de samengevoegde resultaten bekend. Let op: er zijn enkele opmerkelijke methodologische verschillen in vergelijking met de vroegere CIM Radiostudie.

Research
wo, 01/08/2018 - 16:18
Bovenaan