Ook op onze radiozenders zomert het!

Tuesday, 7 Jul 2020 - 11:22

Ieder jaar in deze periode passen de radio’s hun programmaroosters aan om het hun luisteraars tijdens de zomermaanden zo veel mogelijk naar de zin te maken.

Voor de meeste zenders wordt het een op en top Belgische zomer. Dat is onder meer het geval bij Radio Contact, die tal van tips zal delen voor een fijne zomer in eigen land, en Fun Radio, die in zijn ochtendprogramma eveneens op België focust.

Nostalgie plant tijdens de zomer een aantal specials. Zo ontvangt de radio Julien Sturbois in Summertime, is er iedere zaterdag van 9 tot 10u “Le Bar 2 Jacky” en iedere zondag van 9 tot 10u “Génération Sheila” met Bruno.

Must en Maximum laten een zomerse bries waaien door hun muzikale programmering. Bel RTL heeft elke ochtend een afspraak met Plastic Bertrand om de 25 jaar van Ultratop te vieren gevolgd door de “Grand Quiz de l’été” met Bérénice et Stéphane Rotenberg.


Bij NRJ Vlaanderen denkt men al aan het najaar: vanaf 17 augustus maken Julie Vermeire en Josefien Weyns deel uit van het team dat het ochtendprogramma voor zijn rekening neemt!

Voor meer informatie over de programmering van onze radio’s tijdens de vakantiemaanden, kunt u de zomerroosters van de radiozenders raadplegen of contact opnemen met Delphine Van Kerckhove, dkerckhov@rtl.be, 02 337 63 16.

Bovenaan