RTL info in “vakantie-in-eigen-land”-modus

Deze zomer trakteert RTL info zijn kijkers en digitale gebruikers (desktop-mobile-app) op boeiende tips om volop van de vakantie te genieten.

Aan de hand van audio- en videoreportages en artikels geeft de redactie het publiek advies in verband met interessante plekken om te verkennen, lekkere Belgische specialiteiten en de leukste zomeractiviteiten in eigen land.

Zin om uw naam te verbinden aan deze content dicht bij huis? IP presenteert een digitaal aanbod “vakantierubriek” waarmee uw merk verzekerd is van een mooie plek op RTL info (desktop, mobile, app) en in de newsletter.

Bij dit aanbod krijgt u als adverteerder toegang tot twee van de nieuwe ‘enriched formats’ die IP heeft gelanceerd: Takeover en Billboard video. Daarnaast is er ook de vertrouwde preroll. Het gaat om een ruime keuze aan mogelijkheden waaruit u kunt kiezen zodat uw merk deze zomer van een uitstekende zichtbaarheid geniet!

Wilt u graag ingaan op dit digitale aanbod “vakantierubriek”? Contacteer dan nu meteen Julie Mordant:  jmordant@ipb.be, 02 337 64 20

Bovenaan