Digitaal

Het nieuwe “inVideo” format, een primeur voor België

Een tijdje geleden stelde IP Belgium u enkele nieuwigheden voor inzake “enhanced inStream formats” voor pre-roll en mid-roll.  

Nu het volop zomert, willen we u er graag aan herinneren dat dit aanbod niet enkel een primeur voor België betreft, maar dat het u in de eerste plaats de kans biedt om op een slimme en creatieve manier op onze digitale platformen aanwezig te zijn!


Vandaag laat IP Belgium u kennismaken met het inVideo format. Dit format wordt binnen de video zelf getoond zodat de gebruikservaring er niet onder lijdt en enkel aan internetgebruikers die een band hebben met de inhoud (minstens 10 seconden na de start) en op voorwaarde dat de player volledig zichtbaar is op het scherm.


Het format kan aangekocht worden in Run of Network of in een specifieke context, en garandeert een omgeving die “premium en brandsafe” is voor uw content.
Het “inVideo” format is eenvoudig toegankelijk in IO en programmatic buying, en heeft ook een eenvoudige tarifering (productiekosten inbegrepen in de mediakosten per duizend).
Deze formats zijn gebaseerd op de door Adways ontwikkelde technologie en werden aangepast door de technische teams van IP Belgium.

Maak nu gebruik van ons aanbieding.

Om een idee te krijgen van alle creatieve mogelijkheden die wij uw merk te bieden hebben, spreekt u best met uw gebruikelijke contactpersoon.

Bovenaan