Meer dan 8 miljoen views per maand op de digitale platformen van RTL

Monday, 8 Apr 2019 - 14:35

In 2018 bedroeg het totale digitale bereik gemiddeld 7 miljoen views per maand. Dat aantal neemt nog voortdurend toe: in maart 2019 zaten we al aan 8 miljoen views!

Qua content zijn niet enkel nieuws en sport bijzonder populair op onze digitale platformen. Ook een heleboel favoriete programma's van de RTL-kanalen die via ons RTLplay-streamingplatform beschikbaar zijn, doen het opvallend goed. Het aanbod blijft ondertussen groeien en er is almaar meer exclusieve inhoud voorhanden. Er hebben zich ondertussen al 566 000 mensen op het platform geregistreerd en de gemiddelde kijktijd per stream bedraagt nu 28 minuten (*).

De syndicatiepartnerships  met actoren zoals MSN, Le Soir, l’Avenir, L’Echo enz. maken ook dat onze nieuwsvideo’s in een uitgelezen omgeving te zien zijn.

De continue ontwikkeling van content die beschikbaar is op alle platformen voor al onze gebruikers, ongeacht hoe en via welke weg ze kijken, biedt een unieke kans om elke doelgroep te bereiken.

Maakt u graag gebruik van deze voortreffelijke inventaris? Neem dan gerust contact op met Delphine Van Kerchove, dkerchove@ipb.be, 02 337 63 16.

(*) Gemiddelde kijktijd per stream - maart 2019
Bovenaan