RTLplay blijft mikken op exclusiviteit

Tuesday, 12 Nov 2019 - 13:27

In de loop van dit jaar heeft het platform heel wat exclusieve evenementen en content ter beschikking van zijn gebruikers gesteld.

Denk aan grote sportmeetings zoals de Boxing Night, de Croky Cup, de E-champions League, het wereldkampioenschap estafettelopen en het Open 13 tennistoernooi.
Daarnaast gaat het ook om heel andere content zoals de successeries Beverly Hills: BH90210, Grey’s Anatomy, Angel from Hell, American Gothic, Remedy, Dark World Equilibrium, Top Models en diverse telenovelas, plus entertainment zoals Pekin Express French Tour, La brigade en The Fashion Hero.

 

Het gaat gemiddeld om 111 000 videogebruikers per maand en ieder van hen bekijkt per maand gemiddeld 13 video’s.

Die mooie cijfers zetten het platform aan om vooral niet op zijn lauweren te gaan rusten. Het kondigt nu al twee wedstrijden van de Croky Cup aan, die exclusief en rechtstreeks op de zender te zien zullen zijn:
- Standard - Rebecq (04/12)
- Moeskroen - Anderlecht (05/12)

RTLplay speelt ook in op het succes dat kerstfilms kennen en biedt zijn gebruikers de kans om, vanaf nu, te genieten van de typische sfeer van de eindejaarsfeesten en te kijken naar tv-films over Kerstmis, die worden uitgezonden op RTL TVI, en in replay op het platform.

Verbind uw merk aan deze programma’s op het platform RTLplay.
Voor meer informatie, contacteer Julie Mordant, jmordant@ipb.be, 02 337 64 20

Bovenaan