September was een sterke maand voor RTLinfo.be

Tuesday, 15 Oct 2019 - 14:34

RTLinfo.be heeft de op één na beste maandprestatie in zijn bestaan neergezet: het aantal Belgische unieke bezoekers zat in september maar net onder de recordcijfers van november 2015.

Bereik van de website
Met een gemiddelde van 340.000 Belgische unieke bezoekers per dag (446.000 als ook de buitenlandse bezoekers worden meegeteld), is de stijging in vergelijking met september 2018 bepaald indrukwekkend te noemen: +50 %.
Het aantal pageviews bedraagt 29,5 miljoen per maand.
Die groei is vooral te danken aan de mobiele versie van de site. Het toenemende gebruik ervan is in hoofdzaak een gevolg van het gestegen bereik via Facebook.
De content op het gebied van entertainment (People/Buzz en Sport), die vaak gedeeld wordt op het sociale netwerk, speelt een belangrijke rol in deze groei, op de voet gevolgd door nieuwscontent, zowel faits divers als dingen die een groot deel van het publiek aanbelangen.

Bereik van de app
De bereikcijfers van de RTL Info app zijn ook gestegen in vergelijking met september 2018:
- het aantal unieke bezoekers (134.000 per dag en 143.500 per dag als we de buitenlandse gebruikers erbij tellen): +8 %
- het aantal pageviews (60,5 M): +13 %

Digitaal nieuws kan bij de gebruikers op veel belangstelling rekenen omdat er snel op de actualiteit wordt ingespeeld, het nieuws makkelijk toegankelijk is en vanwege de lage prijs.

Vraag dus gerust meer informatie over onze aanbiedingen aan uw contactpersoon bij IP.

Bovenaan