Profiteer van een speciale aanbieding bij aankoop in Cost Per View

Profiteer nog tot eind april van een supervoordelig tarief bij aankoop van uw videospots in Cost Per View: 0,038 € (basisprijs) in plaats van 0,045 € voor een preroll/midroll van 15 seconden*!

Jusque fin avril, profitez d’un tarif hyper avantageux pour l’achat de vos spots vidéo au Cost Per View : 0,036 € (prix de base) au lieu de 0,045 € pour un spot vidéo de 15 secondes* !

Aanbod 1 month ago

Batibouw: vertimmer uw bedrijfsstrategie met Arrow

Wie “nieuwjaar” zegt, associeert dat begrip vaak met “nieuwe projecten”. En heel wat van onze landgenoten denken daarbij spontaan aan “bouwen”, “verbouwen”, “renoveren” … en “Batibouw”! Met Arrow mikt u rechtstreeks op mensen die van plan zijn om binnenkort werken uit te voeren of die belangstelling hebben voor alles wat met wooninrichting te maken heeft!

Aanbod 4 months ago

Social Brand Content

Wilt u graag uw naam verbinden aan de populairste fanpages in Franstalig België of een beroep doen op de influencers van de RTL-familie?

Aanbod 1 year ago

Arrow : Data offer

Het deterministische en voorspellende data-ecosysteem van IP Belgium. Een 1st party benadering van data en GDPR met respect voor de internetgebruiker.

Aanbod 1 year ago
Bovenaan