Radio Contact: een uniek profiel in het Franstalige radiolandschap

Ieder jaar voert IPSOS op vraag van de Radio H groep een onlinestudie uit om na te gaan hoe luisteraars denken over de radiozenders waar ze op afstemmen. De laatste golf van die studie werd eind maart 2020 afgenomen bij een representatieve steekproef van 1000 Franstalige Belgen tussen 18 en 64 jaar.

News 3 weeks ago

Hits in Huis - NRJ Music Tour @Home

Enkele tienduizenden muziekliefhebbers pikten op 1 mei een concertje mee tijdens de  eerste editie van de  NRJ Music Tour @HOME. Dat smaakt naar meer. Op donderdag 11 juni geven internationale èn nationale artiesten opnieuw een zingende inkijk in hun kot voor een nieuwe NRJ Music Tour @HOME. 

News 1 month ago

Proud to be IP

Onze media zijn ook onze alledaagse helden: ze informeren ons, stellen dingen in vraag en zorgen voor ontspanning. Ze brengen ons samen onder de vlag van samenhorigheid en solidariteit.
De adverteerders zijn ook nauw betrokken en spelen een belangrijke rol in deze crisis. Ze passen zich aan en innoveren. Dankzij hun campagnes vol medeleven, die uitblinken in originaliteit, raken ze de juiste snaar bij de consument.

News 1 month ago

Pagina's

Bovenaan