Goed nieuws: Le Bureau des Bonnes Nouvelles!

Nostalgie is er altijd op gebrand om zijn luisteraars een constructieve blik op het nieuws te bieden, en is daarom van start gegaan met “Le Bureau des Bonnes Nouvelles”, dat focust op goed nieuws.

News 2 days ago

We zijn er voor u!

Samen met onze redacteurs doen we al het nodige om de programmaroosters aan te passen, nieuwe content te creëren, bewustmakingscampagnes te lanceren en nieuwe initiatieven uit te werken. Iedereen wordt gemobiliseerd om ervoor te zorgen dat ons publiek op elk moment over kwaliteitsvolle informatie beschikt en om hen te helpen deze periode van grote afzondering zo goed mogelijk door te komen. In deze moeilijke tijden blijken al onze mediamerken bijzonder geschikt om mensen dichter bij elkaar te brengen. Ze vormen namelijk de eerste en belangrijkste bron van duidelijke, betrouwbare informatie, ze creëren een maatschappelijke vertrouwensband en ze bezorgen iedereen de broodnodige ontspanning.

News 3 days ago

IP Belgium ontving de kandidaten van de YMCE

Vorige week vond in de lokalen van IP Belgium/RTL House de wedstrijd voor Young Media & Channel Experts (YMCE) plaats. Achttien jonge media-experts uit tien verschillende bureaus werkten een dag lang een mediastrategie uit in teams van twee personen. Ze mochten aan de slag gaan met een briefing voor Lay’s Bugles. 

News 2 weeks ago

Pagina's

Bovenaan