Television

News

Straight to the GOAL met IP Belgium

Dit jaar zullen de voetbalcompetities weer uitgebreid aan bod komen op onze zenders! De Croky Cup, de Champions League, de Red Flames en de Nations League bezorgen onze kijkers, die grote voetbalfans zijn, gegarandeerd avonden vol spanning!

News 5 months ago

IP Belgium steunt de Belgische handelaars!

Op initiatief van at-thetable, en in samenwerking met IP Belgium, heeft een groot aantal Belgische distributeurs (34 labels in totaal, non-food retailers) besloten om de handen in elkaar te slaan en de consumenten nogmaals aan te zetten om lokaal en Belgisch te kopen.

News 9 months ago

Addressable TV advertising evolueert van een straffe innovatie naar een matuur kwalitatief product

SBS Belgium, DPG Media, IP Belgium en RMB samen met Telenet en Proximus zijn meer dan ooit klaar om addressable TV advertising nationaal verder uit te rollen. Door samen volop in te zetten op de standaardisatie evolueert addressable TV advertising naar een matuur kwalitatief product. Hiermee bevestigen de Belgische broadcasters en telecomoperatoren hun rol als pioniers op vlak van deze innovatieve reclametechnologie.

News 9 months ago

Face au juge

Julie Denayer trekt naar de rechtbank om ons te tonen welk lot onze medeburgers te wachten staat wanneer ze in aanraking komen met justitie.

Bovenaan