Digital

News

Straight to the GOAL met IP Belgium

Dit jaar zullen de voetbalcompetities weer uitgebreid aan bod komen op onze zenders! De Croky Cup, de Champions League, de Red Flames en de Nations League bezorgen onze kijkers, die grote voetbalfans zijn, gegarandeerd avonden vol spanning!

News 2 months ago

FUN WANTS YOU: FUN Radio zoekt een nieuwe radiostem!

Voor het vierde opeenvolgende jaar gaat FUN Radio via de actie “Fun Wants You” op zoek naar nieuw talent. Dat is een wedstrijd waarbij ieder jaar verschillende radioamateurs aan het grote publiek worden voorgesteld. Één ding hebben ze gemeen en dat is hun passie voor radio!

News 2 months ago

IP Belgium steunt de Belgische handelaars!

Op initiatief van at-thetable, en in samenwerking met IP Belgium, heeft een groot aantal Belgische distributeurs (34 labels in totaal, non-food retailers) besloten om de handen in elkaar te slaan en de consumenten nogmaals aan te zetten om lokaal en Belgisch te kopen.

News 5 months ago

Hits in Huis - NRJ Music Tour @Home

Enkele tienduizenden muziekliefhebbers pikten op 1 mei een concertje mee tijdens de  eerste editie van de  NRJ Music Tour @HOME. Dat smaakt naar meer. Op donderdag 11 juni geven internationale èn nationale artiesten opnieuw een zingende inkijk in hun kot voor een nieuwe NRJ Music Tour @HOME. 

News 10 months ago
Bovenaan