Televisie

RTLplay

Ontdek het RTL-platform met 100 % video, helemaal op maat van de gebruiker!

RTLplay stelt alle content van RTL altijd en overal gratis beschikbaar, op alle mogelijke digitale dragers, op smartphone, tablet en computer.
RTLplay geeft niet alleen toegang tot alle RTL-content, maar biedt bovendien een heel nieuwe kijkervaring: de inhoud is immers volledig afgestemd op het profiel van de gebruiker en de manier waarop hij het platform gebruikt. De programmering houdt rekening met zijn voorkeuren. Hij selecteert wat hij waar en wanneer wil zien, en als extraatje suggereert RTLplay hem programma’s aangepast aan zijn smaak.
Een nieuw digitaal RTL-platform, dat betekent uiteraard ook een nieuwe kwaliteitsvolle omgeving voor een gegarandeerde zichtbaarheid van uw merk! De originele formats en targetingmogelijkheden van RTLplay bieden u een heleboel nieuwe oplossingen om uw doelgroep te bereiken, “straight to the heart”! U hoeft enkel nog de IP-teams te contacteren voor meer informatie en daarna “kijkt u maar”!


Een premium video-omgeving
 
- Kwaliteit van de content
100 % videocontent
RTL-programma’s uitgezonden op een betrouwbaar platform, ontworpen door de teams van RTL Group, dat zijn deugdelijkheid al heeft bewezen in Frankrijk (6play) en verder ook in Kroatië en Hongarije

- Zichtbaarheid en volledigheid
Een ruime waaier aan creatieve oplossingen
Formats die perfect aansluiten bij de ervaring van de gebruiker

- Brand safety
Mogelijkheid om een filter voor ouderlijk toezicht te activeren
Geen reclame in een gevoelige context

- Doelgerichte reclame
Login verplicht
Gepersonaliseerde content en reclame: aanbevelingen gebaseerd op verklaringen van de gebruiker en zijn gewoonten bij het bekijken van video


Alle RTL-media: 

RTL TVI, Club RTL, Plug RTL, RTL Info, RTL Sport, Bel RTL, Radio Contact

- Catch-up (mogelijkheid tot inhalen) :
Programma’s, series, sport, nieuws, tv-films.

- Live:
De nieuwsuitzendingen van RTL Info
Sportprogramma’s
Radio Contact en Bel RTL in radiovision (24u/24, 7d/7)
Exclusiviteiten van RTLplay

Bovenaan