Televisie

News

We zijn er voor u!

Samen met onze redacteurs doen we al het nodige om de programmaroosters aan te passen, nieuwe content te creëren, bewustmakingscampagnes te lanceren en nieuwe initiatieven uit te werken. Iedereen wordt gemobiliseerd om ervoor te zorgen dat ons publiek op elk moment over kwaliteitsvolle informatie beschikt en om hen te helpen deze periode van grote afzondering zo goed mogelijk door te komen. In deze moeilijke tijden blijken al onze mediamerken bijzonder geschikt om mensen dichter bij elkaar te brengen. Ze vormen namelijk de eerste en belangrijkste bron van duidelijke, betrouwbare informatie, ze creëren een maatschappelijke vertrouwensband en ze bezorgen iedereen de broodnodige ontspanning.

News 3 days ago

influencer marketing: een revolutie!

Op dinsdag 18 februari organiseerde IP een conferentie over een slimme, efficiënte manier om aan influencer marketing te doen. De deelnemers kwamen er meer te weten over de doeltreffendheid van zogenaamde screenfluencers en de nieuwe samenwerking tussen IP, RTL en Stellar.

News 1 month ago

Eerste campagne Addressable TV bij IP

Volgend op een akkoord afgesloten tussen Proximus en IP in december, verandert vandaag de Belgische reclamemarkt. Via de lancering van het aanbod « Addressable TV » past IP de uitgezonden reclame aan,  aan de interesses van personen binnen éénzelfde huishouden. Daarmee combineert IP de voordelen van targeting met de kracht van televisie.

News 1 month ago

Pagina's

Bovenaan