Televisie

News

Uitgesteld kijken, online gebruik: de manier waarop we naar de televisie kijken evolueert

Het begrip ‘uitgesteld kijken’ bij de televisie bestaat al lang; dat kon al van zodra we videorecorders hadden: daarmee konden we een uitzending opnemen om ze later te bekijken. Het fenomeen is sterk toegenomen toen de providers met settopboxen startten, waarmee je een programma makkelijk kunt opnemen, maar ook eenvoudigweg pauzeren. De gegevens over uitgesteld kijken kunnen opvragen en analyseren is cruciaal geworden bij de analyse van de kijkcijfers.

News 4 days ago

Een nieuwe branding voor RTL TVI en Club RTL

In januari 2020 begonnen François van Bastelaer, Directeur van de Creative Studio van RTL Belgium, en Laurent Montastruc, Artistiek Directeur van het project, te werken op een nieuwe zenderaankleding om de branding van de twee zenders te moderniseren en het complementaire karakter van RTL TVI en Club RTL te benadrukken. 

News 4 weeks ago

Ontdek het najaar van onze partners!

Het was een bewogen week voor onze mediamerken. Zoals u vast weet, gaat de start van het nieuwe seizoen altijd gepaard met veranderingen en nieuwigheden, en onze merken hebben er geen gras over laten groeien om ze aan u en ons te presenteren. Nieuwe stemmen, lokale tv-producties, nieuwe sites, nieuwe programmaroosters en noem maar op, het wordt een boeiend najaar.

News 2 months ago

TF1 opent zijn tv-reclame voor bioscoopfilms

Bonne nouvelle : désormais, le secteur du cinéma pourra profiter de la diffusion de spots TV sur les antennes du groupe TF1. Besoin de promouvoir un film visible en salle ? Bénéficiez dès maintenant d'un écran puissant, brandsafe et premium pour faire connaître vos films auprès d'un large public.

News 2 months ago

Krachtige opleving van de reclame-investeringen in TV & Radio

De door het coronavirus veroorzaakte gezondheidscrisis heeft enorme gevolgen voor de hele wereldeconomie. Hoewel de kijk- en luistercijfers het ene na het andere record braken, waren er toch veel merken die besloten om in deze onzekere tijden hun communicatie tijdelijk op te schorten. Dat gebeurde heel plots en had een nooit eerder gezien effect op het totaalbedrag van de in België geïnvesteerde reclamebudgetten.

Research
ma, 17/08/2020 - 15:46

Pagina's

Bovenaan