Televisie

News

Ontdek het najaar van onze partners!

Het was een bewogen week voor onze mediamerken. Zoals u vast weet, gaat de start van het nieuwe seizoen altijd gepaard met veranderingen en nieuwigheden, en onze merken hebben er geen gras over laten groeien om ze aan u en ons te presenteren. Nieuwe stemmen, lokale tv-producties, nieuwe sites, nieuwe programmaroosters en noem maar op, het wordt een boeiend najaar.

News 2 weeks ago

TF1 opent zijn tv-reclame voor bioscoopfilms

Bonne nouvelle : désormais, le secteur du cinéma pourra profiter de la diffusion de spots TV sur les antennes du groupe TF1. Besoin de promouvoir un film visible en salle ? Bénéficiez dès maintenant d'un écran puissant, brandsafe et premium pour faire connaître vos films auprès d'un large public.

News 3 weeks ago

Krachtige opleving van de reclame-investeringen in TV & Radio

De door het coronavirus veroorzaakte gezondheidscrisis heeft enorme gevolgen voor de hele wereldeconomie. Hoewel de kijk- en luistercijfers het ene na het andere record braken, waren er toch veel merken die besloten om in deze onzekere tijden hun communicatie tijdelijk op te schorten. Dat gebeurde heel plots en had een nooit eerder gezien effect op het totaalbedrag van de in België geïnvesteerde reclamebudgetten.

Research
ma, 17/08/2020 - 15:46

Proud to be IP

Onze media zijn ook onze alledaagse helden: ze informeren ons, stellen dingen in vraag en zorgen voor ontspanning. Ze brengen ons samen onder de vlag van samenhorigheid en solidariteit.
De adverteerders zijn ook nauw betrokken en spelen een belangrijke rol in deze crisis. Ze passen zich aan en innoveren. Dankzij hun campagnes vol medeleven, die uitblinken in originaliteit, raken ze de juiste snaar bij de consument.

News 4 months ago

Pagina's

Bovenaan