Radio

News

Ontdek het najaar van onze partners!

Het was een bewogen week voor onze mediamerken. Zoals u vast weet, gaat de start van het nieuwe seizoen altijd gepaard met veranderingen en nieuwigheden, en onze merken hebben er geen gras over laten groeien om ze aan u en ons te presenteren. Nieuwe stemmen, lokale tv-producties, nieuwe sites, nieuwe programmaroosters en noem maar op, het wordt een boeiend najaar.

News 1 month ago

Krachtige opleving van de reclame-investeringen in TV & Radio

De door het coronavirus veroorzaakte gezondheidscrisis heeft enorme gevolgen voor de hele wereldeconomie. Hoewel de kijk- en luistercijfers het ene na het andere record braken, waren er toch veel merken die besloten om in deze onzekere tijden hun communicatie tijdelijk op te schorten. Dat gebeurde heel plots en had een nooit eerder gezien effect op het totaalbedrag van de in België geïnvesteerde reclamebudgetten.

Research
ma, 17/08/2020 - 15:46

Ook op onze radiozenders zomert het!

Ieder jaar in deze periode passen de radio’s hun programmaroosters aan om het hun luisteraars tijdens de zomermaanden zo veel mogelijk naar de zin te maken.

News 3 months ago

Radio Contact: een uniek profiel in het Franstalige radiolandschap

Ieder jaar voert IPSOS op vraag van de Radio H groep een onlinestudie uit om na te gaan hoe luisteraars denken over de radiozenders waar ze op afstemmen. De laatste golf van die studie werd eind maart 2020 afgenomen bij een representatieve steekproef van 1000 Franstalige Belgen tussen 18 en 64 jaar.

News 4 months ago

Pagina's

Bovenaan