Radio

News

Goed nieuws: Le Bureau des Bonnes Nouvelles!

Nostalgie is er altijd op gebrand om zijn luisteraars een constructieve blik op het nieuws te bieden, en is daarom van start gegaan met “Le Bureau des Bonnes Nouvelles”, dat focust op goed nieuws.

News 2 days ago

We zijn er voor u!

Samen met onze redacteurs doen we al het nodige om de programmaroosters aan te passen, nieuwe content te creëren, bewustmakingscampagnes te lanceren en nieuwe initiatieven uit te werken. Iedereen wordt gemobiliseerd om ervoor te zorgen dat ons publiek op elk moment over kwaliteitsvolle informatie beschikt en om hen te helpen deze periode van grote afzondering zo goed mogelijk door te komen. In deze moeilijke tijden blijken al onze mediamerken bijzonder geschikt om mensen dichter bij elkaar te brengen. Ze vormen namelijk de eerste en belangrijkste bron van duidelijke, betrouwbare informatie, ze creëren een maatschappelijke vertrouwensband en ze bezorgen iedereen de broodnodige ontspanning.

News 3 days ago

influencer marketing: een revolutie!

Op dinsdag 18 februari organiseerde IP een conferentie over een slimme, efficiënte manier om aan influencer marketing te doen. De deelnemers kwamen er meer te weten over de doeltreffendheid van zogenaamde screenfluencers en de nieuwe samenwerking tussen IP, RTL en Stellar.

News 1 month ago

Chérie viert zijn vijfjarige bestaan!

Chérie kwam ter wereld op 14 februari 2015 en was dus duidelijk een liefdesbaby … De radiozender betrekt zijn luisteraars bij het feest door zijn verjaardag op een wel heel aparte manier te vieren.

News 1 month ago

Pagina's

Bovenaan