Digitaal

Batibouw: vertimmer uw bedrijfsstrategie met Arrow

Wie “nieuwjaar” zegt, associeert dat begrip vaak met “nieuwe projecten”. En heel wat van onze landgenoten denken daarbij spontaan aan “bouwen”, “verbouwen”, “renoveren” … en “Batibouw”! Met Arrow mikt u rechtstreeks op mensen die van plan zijn om binnenkort werken uit te voeren of die belangstelling hebben voor alles wat met wooninrichting te maken heeft!

Aanbod 11 months ago

Social Brand Content

Wilt u graag uw naam verbinden aan de populairste fanpages in Franstalig België of een beroep doen op de influencers van de RTL-familie?

Aanbod 1 year ago

Arrow : Data offer

Het deterministische en voorspellende data-ecosysteem van IP Belgium. Een 1st party benadering van data en GDPR met respect voor de internetgebruiker.

Aanbod 1 year ago

Native RTL info

IP stelt voor om uw reclameboodschap te integreren in de nieuwsstroom van RTL info, de “Native RTL info”: één of meer gesponsorde artikels, aangepast aan de look & feel van de site.

Aanbod 1 year ago

Online video ADPACK

Een gepreformatteerde digitale campagne op de volledige inventaris van IP (Run on Video Network) die de formats preroll (60 %) en inread (40 %) combineert voor een unieke prijs! Reserveer uw OLV light, medium of high pack.

Aanbod 1 year ago

Pagina's

Bovenaan