Digitaal

Batibouw: vertimmer uw bedrijfsstrategie met Arrow

Wie “nieuwjaar” zegt, associeert dat begrip vaak met “nieuwe projecten”. En heel wat van onze landgenoten denken daarbij spontaan aan “bouwen”, “verbouwen”, “renoveren” … en “Batibouw”! Met Arrow mikt u rechtstreeks op mensen die van plan zijn om binnenkort werken uit te voeren of die belangstelling hebben voor alles wat met wooninrichting te maken heeft!

Aanbod 1 year ago

Social Brand Content

Wilt u graag uw naam verbinden aan de populairste fanpages in Franstalig België of een beroep doen op de influencers van de RTL-familie?

Aanbod 1 year ago

Arrow : Data offer

Het deterministische en voorspellende data-ecosysteem van IP Belgium. Een 1st party benadering van data en GDPR met respect voor de internetgebruiker.

Aanbod 1 year ago

Native RTL info

IP stelt voor om uw reclameboodschap te integreren in de nieuwsstroom van RTL info, de “Native RTL info”: één of meer gesponsorde artikels, aangepast aan de look & feel van de site.

Aanbod 1 year ago

Online video ADPACK

Een gepreformatteerde digitale campagne op de volledige inventaris van IP (Run on Video Network) die de formats preroll (60 %) en inread (40 %) combineert voor een unieke prijs! Reserveer uw OLV light, medium of high pack.

Aanbod 105 weeks ago

Pagina's

Bovenaan