Laat sterretjes fonkelen in de ogen van kinderen!

Tuesday, 26 Nov 2019 - 09:07

Nu de feestdagen eraan komen, slaan David Antoine en Radio Contact weer eens de handen in elkaar voor het goede doel. 

Misschien herinnert u zich nog dat David Antoine vorig jaar in dezelfde periode zijn publiek verraste met de aankondiging dat hij een album ging opnemen: David Antoine chante Noël. Van dat album werden er meer dan 10.000 exemplaren verkocht, verspreid over meer dan 300 verkooppunten. Het haalde zelfs goud! 

De volledige opbrengst van het album werd geschonken aan vzw Pêcheurs de Lune. Die vereniging steunt kinderen voor wie het leven geen pretje is. De medewerkers van de vzw proberen een glimlach op het gezicht van deze kinderen te toveren, hen aan het lachen te brengen, hen even op adem te laten komen. Ze doen dat op verschillende manieren (op bezoek gaan in het ziekenhuis, uitstapjes, een droom in vervulling laten gaan enz.). Dankzij dit project kregen vorig jaar meer dan 700 kinderen het kerstgeschenk dat op hun verlanglijstje stond.

Dit jaar gaat David Antoine niet zingen, maar sterretjes laten fonkelen in de ogen van deze kinderen.

Dat gaat uiteraard weer gepaard met een stevige uitdaging. Doel: OP 30 DAGEN TIJD 10.000 STERREN VERKOPEN. Iedere ster, bedoeld om boven op de kerstboom te plaatsen, wordt verkocht tegen 5 euro.Er komt een grootse promotiecampagne rond dit project via de social media van Radio Contact en David Antoine, en via een tv-spot. 

Verbind uw naam aan dit project en spreek met uw contactpersoon.

Bovenaan