Verbind uw merk aan de “Boules de cristal”-actie van het team 16-20 op Radio Contact

Tuesday, 23 Apr 2019 - 10:11

Het team dat op Radio Contact het blok 16/20 voor zijn rekening neemt, is van plan om ook dit jaar weer de “Boules de Cristal”-actie van stal te halen, meer bepaald tussen maandag 6 en vrijdag 17 mei, telkens van 16u tot 20u.

Het principe van het spel

 

David en zijn mensen beschikken over zeven kristallen bollen, een referentie naar de tekenfilmserie “Dragon Ball” waarin dergelijke bollen figureren. Die verstoppen ze op verschillende openbare plaatsen in Wallonië en Brussel. De luisteraars kunnen dan de zoektocht naar de kostbare bollen inzetten.

 

Tijdens de twee weken dat de wedstrijd loopt, geven de presentatoren van Le 16/20 tips over de plek waar de bollen zich bevinden. Dat doen ze via de radio en via social media.

 

Het leidt ieder jaar tot een gigantische schattenjacht, want aan elke gevonden bol hangt een beloning van 1200 euro vast. Zodra de zeven bollen gevonden zijn, nodigt het team de winnaars uit naar de studio voor een grote finale die rechtstreeks wordt uitgezonden. De uiteindelijke winnaar vertrekt naar huis achter het stuur van een schitterende Fiat 500!

 


Uw aanwezigheid

 

Zin om uw merk of uw product te verbinden aan een spel dat in het verleden al erg succesvol is gebleken en waar ook dit jaar vast veel rond te doen is? Profiteer dan van onze uitgebreide sponsoringmogelijkheden: link uw naam bijvoorbeeld aan de jingles of aan de 35 spots waarin reclame voor het spel wordt gemaakt, of kies voor een digitale aanwezigheid op de website, in de newsletter en op de Facebook-pagina van Radio Contact (meer dan 428 000 fans).

 


Contacteer snel de IP-teams voor meer informatie over de precieze voorwaarden en alle opportuniteiten die deze actie biedt.

 

Meer info: Severine Piccoli, spiccoli@ipb.be, 02 337 63 15

 

Bovenaan