Televisie

Le Meilleur Pâtissier : Célébrités – Seizoen 3

Wednesday, 2 Jan 2019 - 09:44

In de tuinen van het kasteel van Groussay, gelegen in het regionaal natuurpark van de Haute Vallée de Chevreuse, maken zeven bekende mensen hun opwachting in het walhalla van de bakkunst. 

Jérôme Anthony, Camille Lou, Julien Lepers, Estelle Mossely, Chris Marques, Enjoy Phoenix en Laurent Maistret, allemaal grote liefhebbers van patisserie, gaan de uitdaging aan om deel te nemen aan dit derde seizoen van Le Meilleur Pâtissier : Célébrités, en te kijken wie als beste uit de bus komt.

Onze kandidaat-banketbakkers zullen proberen om Cyril Lignac, de favoriete sterrenchef van de Fransen, en de onvermijdelijke blogster en auteur van kookboeken Mercotte te overtuigen van hun talent. Met het advies van Cyril en Mercotte, en onder de deskundige leiding van Julia Vignali, zetten de celebrity’s hun beste beentje voor om de felbegeerde titel van beste banketbakker in de wacht te slepen.

Het principe blijft ongewijzigd: in drie rondes verschillende desserts bereiden. Die drie rondes zijn: de moderne versie van een klassiek gerecht, een technische proef en een creatieve proef.

Het programma wordt gevolgd door “A vos fourneaux”.

Uitzending: 

Op maandag om 20.20u op RTL TVI
Heruitzending: 
Beschikbaar op RTLplay
Bovenaan