Een nieuwe uitdaging ten voordele van de Télévie

Tuesday, 26 Feb 2019 - 10:51

Vandaag lanceren we een heel bijzonder initiatief ten voordele van de Télévie, namelijk de beklimming van de Mont Ventoux per fiets, onder de naam Le Télévie à Ventoux.De Mont Ventoux is een legendarische, haast mythische plek, en de beklimming van de steile hellingen van deze top is een huzarenstukje, iets wat zelfs de meest ervaren fietsers ontzag inboezemt. 

Le Télévie à Ventoux biedt 200 doorgewinterde fietsers de kans om tussen 7 en 9 juni 2019, samen met Jean-Michel Zecca, de berg te beklimmen. Ook Denis Masquelier, algemeen directeur van IP Belgium, en Laurent Haulotte zijn van de partij.

Om deze uitdaging tot een goed einde te brengen, zal Jean-Pierre Dubois, voormalig trainer van de nationale wielerploeg, Jean-Michel Zecca tijdens de training begeleiden.

De volledige opbrengst van dit mooie project, dat gesponsord wordt door de groep Gobert, Ladbrokes, Partena en Bioracer, wordt gestort aan het FNRS, het Fond National de Recherche Scientifique, en komt dus het kankeronderzoek ten goede.

Meer informatie vindt u op de pagina rond het evenement.Dankzij de Télévie wint het leven!

Bovenaan