Televisie

Laat uw merk meegenieten van het succes van de Operatie “Pièces Rouges”!

Dankzij de Operatie “Pièces Rouges” die in april werd afgesloten, konden we dit jaar 42 ton rosse muntjes inzamelen, goed voor 379 000 euro ten voordele van de Télévie.

We brengen nog even in herinnering dat deze operatie in 2018 werd gelanceerd op basis van een simpele vaststelling: in België circuleren 860 miljoen muntjes van 1 cent en 770 miljoen muntjes van 2 cent, maar we geven ze amper uit!

Bel RTL besloot daarop de Operatie “Pièces Rouges” te lanceren, om zoveel mogelijk van die rosse centjes in te zamelen die toch maar opgeborgen zitten in jaszakken, spaarpotten, achteraan in een lade en noem maar op, en zo het onderzoek naar kanker vooruit te helpen.
Heel wat bekende mensen schaarden zich achter de zaak, er volgden inzamelingen in verkooppunten en via de speciale vrachtwagen van Bel RTL die heel Wallonië aandoet, de mooie rode spaarpot van de actie heeft bij heel wat gezinnen een plekje gevonden, en dat allemaal voor het goede doel!

IP Belgium stelt u nu voor om tussen november 2019 en april 2020 uw merk te verbinden aan deze gigantische operatie, via Televisie, Radio, Pers en Digital, en via een aanwezigheid op het terrein!

Bekijk ons aanbod en contacteer Séverine Piccoli voor meer informatie: spiccoli@ipb.be, 02 337 63 15

Bovenaan