Champions League : on RTL TVI and Club RTL till at least 2024!

Tuesday, 8 Dec 2020 - 15:57

RTL Belgium haalt opnieuw de uitzendrechten binnen van de UEFA Champions League voor de periode 2021/2024 (drie extra seizoenen). Deze rechten hebben betrekking op de uitzending van 34 topwedstrijden die gratis te bekijken zijn, zowel op de televisie (RTL TVI, Club RTL) als via digitale kanalen (website, app en social media).

Philippe Delusinne, CEO van RTL Belgium: 

“Voetbal van buitengewoon hoog niveau, en dan vooral de Champions League, is bij uitstek een middel om emoties over te brengen en mensen met elkaar te verbinden, een middel dat perfect aansluit bij de waarden van RTL Belgium. De verlenging van ons partnership met de UEFA Champions League toont nogmaals aan dat wij de beste programma’s willen aanbieden op al onze media.”

RTL is nu al meer dan twintig jaar lang de enige aanbieder in Franstalig België van de bekendste voetbalcompetitie in Europa, die ook de meest bekeken ter wereld is. RTL blijft de voetbalfans trakteren op:

• De grootste clubs 

• De beste spelers (waaronder verschillende Rode Duivels)

• De grootste stadiums

• De mooiste beelden dankzij de beste tv-captatiemiddelen

Laurent Haulotte, Directeur Informatie en Sport: 

“Het team van RTL Sport is erg trots en erg blij dat het dit formidabele avontuur kan voortzetten. We blijven het publiek op sleeptouw nemen voor de mooiste voetbalmomenten die ze zich kunnen inbeelden, met alle Belgische voetbalhelden en – zo hopen we toch – onze beste clubs. We zijn meer dan ooit vastbesloten om op de avonden dat de Champions League wordt uitgezonden de emoties van het scherm te laten spatten.”

Voor RTL Sport wordt het jaar 2021 een echte grand cru. Naast de Champions League staat ook de eindfase van de Nations League op het programma: “The Final Four”. Tussen 6 en 10 oktober 2021 nemen de Rode Duivels het in Italië op tegen Frankrijk, Spanje en Italië in dit minitoernooi die de winnaar zal aanduiden van de Nations League, de nieuwkomer in het rijtje grote Europese voetbalcompetities. De halve finale België-Frankrijk is nu al een van de wedstrijden van 2021 waar het meest wordt naar uitgekeken.

Voor u als adverteerder biedt 2021 tal van mogelijkheden om uw naam te verbinden aan grote sportevenementen! Voor bijkomende informatie kunt u gerust uw gebruikelijke contactpersoon aanspreken.

Bovenaan