Televisie

Dit jaar mikt The Voice op TF1 op de emotie van de kijkers

Tuesday, 14 Jan 2020 - 09:07

TF1 zet het jaar goed in met één van zijn sterkste programma’s. The Voice keert terug op de zender, maar het wordt een bijzonder seizoen. Er staan namelijk een aantal wijzigingen op het programma, in de eerste plaats in de jury.

Met Amel Bent, Lara Fabian, Marc Lavoine en Pascal Obispo, vier heel uiteenlopende coaches die mekaar mooi aanvullen, krijgt het programma waarin de Franse muziek centraal staat een nieuw dream team!

Er zijn minder regels dit jaar en ze gaan weer naar de kern. Authenticiteit en vernieuwing staan centraal. The Voice keert terug naar de basics en wil de kijkers entertainen, ontroeren en gelukkig maken door hun unieke interpretaties van de optredende artiesten te tonen.

Het vorige seizoen van The Voice haalde in België een gemiddeld marktaandeel op de VVA 18-54 van bijna 30 %. Dat is hoger dan het gemiddelde van de ontspanningsprogramma’s op zaterdagavond op TF1. Het valt dus te verwachten dat de kijkers weer massaal voor het scherm zullen zitten wanneer de zender het nieuwe seizoen van dit muziekprogramma op gang schiet!

Aarzel niet om uw merk aan dit programma te linken. Neem voor meer informatie contact op met Delphine Van Kerckhove – 02 337 63 16 – dkerckhove@ipb.be.

Uitzending: 

om 20.50 vanaf 18 januari 2020, op TF1
Bovenaan