Drie telenovela’s exclusief op RTLplay

Friday, 5 Oct 2018 - 09:25

“L’esclave Blanche – Victoria”, “Ne me quitte pas” en "Passion et Pouvoir" maken hun opwachting op RTLplay.
Het zijn drie telenovela’s die schitterend tot hun recht komen op het videoplatform van RTL. Op smartphones, tablets en computers: de RTL-content is overal te zien.

L’esclave blanche – Victoria: verboden liefde

De mooie Victoria is een weeskind dat werd opgevoed door zwarte slaven in Colombia. Daarna wordt ze naar het klooster gestuurd en moet ze haar land ontvluchten. Jaren later keert ze terug om haar ouders te wreken, die het slachtoffer werden van een brutale moordaanslag. Ze doet zich daarbij voor als rijke Spaanse markiezin.

Ze ziet ook Miguel weer, een zwarte slaaf maar vooral … haar grote jeugdliefde.

Deze telenovela won heel wat prijzen waaronder die voor Beste Productie op de Seoul International Drama Awards

Ne me quitte pas
Hun familie probeert hun relatie te belemmeren … Egoïsme, jaloezie en honger naar macht staan hun geluk in de weg. Maar de stralende Paulina en de verleidelijke Adrian blijven vechten voor hun liefde, met uitzonderlijke moed en zelfs met gevaar voor eigen leven.

Passion et Pouvoir

Eladio Gómez Luna en Arturo Montenegro Rivas zijn gezworen vijanden. In het zakenleven hebben ze altijd met getrokken messen tegenover elkaar gestaan, en ze vechten ook voor de aandacht van dezelfde vrouw, Julia Vallado, die uiteindelijk besluit om een leven op te bouwen met Arturo, de man van wie ze houdt. Maar net voor ze gaan trouwen heeft Arturo, na een dronken avondje uit, een onenightstand met een onbekende vrouw, die later zwanger blijkt. Uit wrok stapt Julia met Eladio in het huwelijksbootje, ook al is ze niet verliefd op hem. 


Alle afleveringen zijn nu beschikbaar op RTLplay.
Blijf ons volgen want RTLplay belooft zijn gebruikers nog een heleboel andere exclusieve programma’s.

Bovenaan