Televisie

Les ombres rouges

Monday, 29 Apr 2019 - 11:47

De serie speelt zich af in het zuidoosten van Frankrijk, en bevat alle typische elementen van een dergelijke kroniek, zoals politie-intriges en familiegeheimen. Zes afleveringen lang volgen we het onderzoek, vol onverwachte wendingen, tot aan de ontknoping.

1993. De vijfjarige Clara Garnier wordt ontvoerd. Haar kidnappers eisen een enorme som geld voor haar vrijlating. Het overhandigen van het losgeld eindigt in een bloedbad: Clara's moeder wordt gedood en het kind is spoorloos.

Leeft ze nog of is ze dood? Het mysterie blijft en veroorzaakt een trauma in de regio en in haar familie, een van de rijkste van de Côte d'Azur.

25 jaar later willen de grootouders van Aurore, Clara's oudere zus die bij de politie werkt, het landgoed van de familie verkopen en het geld aan hun kleinzoon Frédéric schenken.

Tijdens een onderzoek ontdekt Aurore dat Clara nog leeft, maar onder een andere identiteit en zonder te weten wat er gebeurd is.

Aurore zal er alles aan doen om Clara weer met haar familie in contact te brengen. De onverwachte terugkeer zet echter een reeks gewelddadige gebeurtenissen in gang en brengt familiegeheimen aan het licht waarvan iedereen dacht dat ze voor altijd begraven waren ...

 

 

Uitzending: 

Vanaf dinsdag 30 april op RTL TVI om 20.50u en 21.45u.
Bovenaan